Proizvođač jednokratnog kombinezona

Tek Kullanımlık Tulum
Svjetski brend u proizvodima za jednokratnu upotrebu

Misija

Kao proizvođač, cilj nam je da našim kupcima isporučimo naše ergonomske, visoko kvalitetne, ekonomične proizvode koji našim kupcima ulivaju poverenje u ovaj sektor. Cilj nam je da na ovaj način uslužimo vas, naše cenjene kupce, kako bismo napravili kvalitetnu radnu odeću koja ima za cilj zadovoljstvo kupaca, a ne novac.

Viziju

Kao naša kompanija, tu smo da budemo kompanija koja za kratko vreme može da ispuni zahteve pogodne za sve gradove naše zemlje i sve poslovne oblasti u inostranstvu i brzo isporuči. Radimo na tome da vas u bilo kom trenutku uslužimo sa linijom za podršku uživo, WhatsApp-om i uslugama e-pošte, koje služe 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

medikal ürünler

O nama

Kao naša kompanija nastavljamo sa aktivnostima u oblasti radne odeće, bezbednosti na radu i opreme za zdravlje na radu. Naša kompanija je postala kompanija koja je usvojila kvalitetan proizvod i kvalitetnu uslugu i postala uspešna kompanija u svom poslovanju sa konceptom koji daje prioritet zadovoljstvu kupaca. Oduvek smo bili kompanija koja ne žrtvuje svoje zaposlene i dobavljače. Kao naša kompanija, usvajamo posao koji smo uradili sa dugogodišnjim iskustvom i verujemo sebi i timu naše kompanije. Dok proizvodimo proizvode koji odražavaju naš korporativni identitet, ponašamo se u skladu sa tim, znajući da smo deo sopstvene kompanije. Kao naša kompanija, koristimo najsavremeniju tehnologiju u svakoj fazi proizvodnje.

Radimo na kompaniji i proizvodimo posebno dizajniranu radnu odeću u skladu sa željama naših kupaca. Brzo isporučujemo radnu odeću koju smo proizveli kompanijama bez gubljenja vremena. Pored toga, obaveštavamo naše kupce o statusu porudžbine koja je kod nas postavljena i redovno pružamo detaljne informacije. Možete osigurati da vaši zaposleni i vaše preduzeće uživaju u radu sa radnom odećom i zaštitnom opremom koja je pogodna za njihov korporativni identitet i da mogu udobno da rade u isto vreme.

Obezbeđivanjem sve neophodne opreme kako bi se osigurala bezbednost vaših zaposlenih iz naše kompanije, možete osigurati da su bezbedniji i pokušati da date i povećate kvalitet vašeg rada. Tekstilni proizvodi kao što su majice, šeširi i torbe sa logotipom vaše kompanije povećavaju nezaboravnost naše kompanije. Na ovaj način ćete imati priliku da kreirate jeftino oglašavanje. Kao naša kompanija, primenjujemo ga na štampanje ili vez koji želite da napravite na što većem broju grupa proizvoda ili promotivnih proizvoda sa našim rešenjima pogodnim za svaki sektor, a nudimo vam ga u najkraćem mogućem roku.

INOVASTIL Svjetski brend u proizvodima za jednokratnu upotrebu 2022

INOVASTIL | Svjetski brend u proizvodima za jednokratnu upotrebu

Oduzimamo snagu od našeg tima!

2012
Otkad
50
Više od mašina
90
Izvoz u više od država
50
Više od ekipe