Non-Slip Sole Overshoes

Proizvodnja cipela bez klizanja

  Đon je napravljen od

 • gume, đon bez klizanja je napravljen od pokrivača za cipele, netkane (međuslojne) tkanine.
 • Model sa normalnim tipom cipela
 • Zaključavanje zašiveno
 • Elasticated ankle weave
 • Oprano
 • Antialergijske i higijenske
 • Vodootporan, posebno vodootporan
 • Specijalna proizvodnja neklizajućih gumenih cipela
 • Proizvodi se u univerzalnim i odgovarajućim standardima fleksibilnosti za sve veličine cipela.
 • Posebno poželjna područja upotrebe Laboratorije, bolnice, Fabrike farmaceutske proizvodnje
 • Rubovi bazena, Koristi se na mokrim podovima
 • Poslato je kao 1000 komada.
 • Dimenzije kutije 60 x

 • 40 x 60

Cijene specifične za vaše potrebe: Dobiti citat

  Karakteristike proizvoda za jednokratnu upotrebu

  Poklopci cipela bez klizanja su proizvodi koji imaju širok spektar upotrebe i koriste se posebno u smislu osiguranja higijene. Overshoes obično imaju slip svojstva jer imaju proizvodnju najlona. Međutim, pošto su poklopci cipela bez klizanja veoma korisni i funkcionalni u tom pogledu, oni se mogu udobno preferirati bez klizanja na duži rok. Istovremeno, iako su udobne, lako možete odabrati neklizajuće jedine savete u bilo kojoj oblasti.

  Naša kompanija već duže vreme pruža kvalitetnu proizvodnju neklizajućih poklopca cipela. Sa ovom produkcijom koju obezbeđujemo, moguće je kupiti ove poklopce za cipele i lako ih odabrati u bilo kom okruženju. Pored toga, poklopci cipela bez klizanja su udobniji i kvalitetniji, kao i funkcionalna upotreba.

  Područja upotrebe neklizajućih cipela

  Naša kompanija je već duže vreme proizvodila presvlake bez klizanja za vas u najvišem kvalitetu. Poklopci cipela od slip sapuna mogu se preferirati u bolničkim okruženjima, klinikama, centrima za ljepotu, nekim muzejima i svim područjima gdje je potrebno osigurati higijenu. Ovi kvalitetni poklopci cipela bez klizanja su veoma povoljni proizvodi u smislu udobne upotrebe i obezbeđivanja najbolje higijene.

  Lako možete kupiti bilo koji broj pokrivača za cipele od naše kompanije, kao i na veliko. Svaki od poklopaca cipela može se lako poželjeti jer imaju kvalitetnu proizvodnju i pružaju higijenu, kao i neklizanje. Pošto su podovi obično klizavi u kliničkim ili bolničkim okruženjima, nošenje normalnih pokrivača cipela može dovesti do klizanja stopala. Iz tog razloga, presvlake za cipele koje proizvodimo su uvek pravi izbor.

  Zašto su neklizajuće cipele poželjnije

  Poklopci cipela sa neklizajućim đonom su poželjni proizvodi, posebno za bolju higijenu bez klizanja. Pošto vam naša kompanija uvek nudi kvalitetne proizvode u ovim proizvodima, možete ih koristiti veoma udobno bez klizanja. Istovremeno, ovi pokrivači cipela su od velike važnosti kako bi se osigurala higijena na najbolji način. Moguće ga je koristiti lako bez klizanja, uz kvalitetnu upotrebu, dobru higijenu i stabilna stopala.

  Svaki od ovih proizvoda, koje proizvodimo povoljno za vas, takođe ima veoma čistu i udobnu upotrebu uz obezbeđivanje higijene. U svakom od okruženja u kojima će higijena biti obezbeđena na najbolji način, lako se mogu poželeti pokrivači za cipele sa neklizajućim đonom. U tom smislu, uvek nudimo proizvod za bezbednu upotrebu.

  Udobna upotreba u prekrivačima cipela sa neklizajućim đonom

  Udobna upotreba je moguća u prekrivačima cipela sa neklizajućim đonom. Poklopci cipela bez klizanja mogu se lako poželeti u pogledu zdravlja i poverenja sa svojom funkcijom neklizanja. Iako se ovi pokrivači za cipele proizvode tokom vremena, oni se proizvode u veličinama koje će se prilagoditi svakoj veličini stopala. Pošto se prilagođava svakoj veličini stopala, udoban je za sve.

  Istovremeno, pošto su đonovi bez klizanja poželjniji čak i na najklizavijim podovima, stopala su uvek udobna i bezbedna za upotrebu. Iako se gornji dio obično proizvodi od gume, može se lako prenijeti na noge i mirno stajati. Možete ga koristiti udobno jer mi proizvodimo đon na neklizajući način za vas.

  Kvalitetna usluga u neklizajućim cipelama

  U oblasti neklizajućih poklopca cipela, naša kompanija već duže vreme pruža korporativnu i sigurnu uslugu za vas. Sa ovim uslugama koje pružamo, možete ga lako koristiti u bilo kom okruženju tako što ćete odabrati poklopce cipela bez klizanja. Istovremeno, može se dugo preferirati bez klizanja, jer se prilagođava svakom stopalu. Takve poklopce cipela treba preferirati posebno u bolničkim i kliničkim okruženjima kako bi se prilagodili svakom stopalu i osigurali dobru higijenu. Nudimo vam kvalitetne proizvode koji imaju i kvalitetnu upotrebu u ovoj oblasti i pružaju higijenu koja se uvek može poželjnije. Jedan od vas uvek može kontaktirati našu kompaniju i kupiti i veleprodaju i pojedinačno u usluzi pokrivanja cipela.